logo

Jste to, co jíte 19.5.2011

Jste to, co jíte
pic

Zhubněte s unikátními produkty:


V díle Jste to, co jíte, který byl odvysílán 19.5.2011, hubla známá osobnost. Tou byla Naďa Konvalinková. Nadváha se nevyhýbá ani slavným.

Naďa držela celý život různé diety, které často končily jo-jo efektem. Dále si tak poškodila a zpomalila metabolismus. Poslední dobou přibrala mnoho kilogramů, nadváha jí překáží v práci a projevuje se i na zdraví.

Naďa nemá na jídlo prostě čas a pak to dohání večerním a nočním přežíráním.
Kromě sladkostí má ráda pokrmy jako jsou kachna se zelím, chleba se sádlem, francouzské brambory nebo smažený sýr. Pije často vodu a bylinkové čaje. Občas si dá i víno a kávu.
I když se Naďa poslední dobou snaží jíst pravidelně a cvičit, někdy to nejde a na vše zapomene hlavně kvůli nedostatku času.

Teď na hubnutí půjde zdravým způsobem.
Startuje s váhou 105 kg a se 118 cm přes pas a 131 cm přes boky.

Havlíček s Cajthamlovou se shodují, že Naďa má metabolismus rozbitý neustálými dietami, které držela už od 18 let. A nejhorší na tom je, že vlastně hladoví. Jí málo a když už jí, tak velmi špatně.

Co musí jít z lednice a ze spížky pryč?

tučné pomazánky, klobásy, salámy, tlačenka, sádlo, sýry, zákusky, čokoláda, sušenky, alkohol, sojová omáčka,...

Správný jídelníček by se měl skládat z:

celozrnného chleba, celozrnných těstovin a rýže, libového masa a ryb, zeleniny a ovoce, luštěnin, vloček, mléčných výrobků, sojových výrobků, vody,...

Jak Naďa postupuje

Naďa cvičí společně s trenérem na cvičebních strojích, které má doma, ale neumí je moc používat. Trenér jí ukázal, jak na to.

Naďa se snaží jídelníček dodržovat a vaří dle pokynů.
Pravidelně cvičí a i hubne.
Při kontrole ji Havlíček říká, že zhubla 9 cm v pase, přes boky 6 cm a 6 kg.
Další přepadovka byla zrovna na její narozeniny (60 let) a dopadla velmi dobře.

S Havlíčkem připravuje Naďa recept polníčkový salát s uzeným pstruhem.
Ingredience: 400 g uvařených brambor, 3 cibule, 8 rajčat, 4 ks uzeného pstruha, 200 g polníčku, 2 lžíce vinného octa, 2 lžíce slunečnicového oleje, pepř a sůl.
Brambory, rajčata i cibuli nakrájíme, salát natrháme nebo nakrájíme, maso z uzeného pstruha vyndáme (popřípadě nakrájíme) a vše smícháme. Přidáme ocet, olej, sůl a pepř a promícháme. Můžeme podávat.

Výsledky

Po třech měsících Naďa zhubla 8 kg (z toho 8 kg tuku), 12 cm přes břicho a 7 cm přes boky. Cajthamlová i Havlíček z ní mají velkou radost.
Naďa se cítí lépe i po zdravotní stránce.


Nový komentář do diskuze: