logo

Ani o Vánocích nemusíte přibrat

Vánoce
pic

Zhubněte s unikátními produkty:


Určitě i vy máte rádi svátky. A jeden velký tady bude již za pár měsíců. Jedná se o Vánoce, svátky pohody, klidu a odpočinku. Samozřejmě, že někdo může tyto svátky vnímat jinak. Je totiž toho nutné hodně připravit. Musí se nakoupit vánoční dárky, upéct cukroví, koupit stromek, kapra, ...

Poslední neděli v listopadu se jedná o adventní neděli; tedy začíná Advent a s ním i vánoční trhy. Ve velkých městech jsou zpravidla velké trhy a v malých menší. Všude se dá něco pěkného koupit. Můžete tam koupit různé sladkosti jako jsou koláče, cukroví, trdelníky, nebo uzeniny, ozdoby, dekoraci, rybu, ... Trhy jsou často doprovázeny kulturním programem, takže se nebudete nudit.

Nejhorší na všem je asi upéct vánoční cukroví (alespoň, pokud nechceme zbytečně přibrat). Ochutnávání při pečení, zdobení a slepování je často nedílnou součástí Vánoc, ale to není to nejhorší. Daleko horší je, když vše uděláno a nachystáno k snědku. Bude se na nás chystat smažený kapr s bramborovým salátem, cukroví, vánočka, vánoční štola, … Na Silvestra zase jednohubky, chlebíčky, něco dobrého… A to vše se pak akorát může projevit na vaší štíhlé linii. Ale co, Vánoce jsou jen jednou v roce, tak proč ne. :-)

A co dělat, abyste moc nepřibrali během Vánoc. Určitě je nutné se hýbat a ne jen se válet na gauči u televize nebo pořád sedět u počítače s plným talířkem cukroví. Ale běžte na procházku krásnou zasněženou krajinou, zajděte si zacvičit do fitka nebo cvičte doma. Můžete tak mlsat a zároveň nepřiberete.
Dobrým řešením je vzít si jen jeden, dva kousky cukroví za hodinu. Pokud ulétáváte na chlebíčcích, tak si dejte jen jeden chlebíček za hodinu. V obou případech si pochutnáte a zároveň nepřiberete. Pokud nejde vydržet, vezměte si jich více, ale také musíte i více cvičit nebo chodit ven.


Nový komentář do diskuze: