Pangasius

10. září 2010 | Recepty | Večeře | Oběd | Ryby | komentáře: 1
ryba


Udělejte si na dietní večeři pangasius. Recepty na připravení této ryby jsou velmi jednoduché.

Ingredience:
(2 porce)
2 kousky ryby
1 citron
sůl
grilovací koření
pepř

Postup:
Ryby omyjeme a pokapeme z obou stran citronem. Z obou stran ji také lehce osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením.
Rybu dáme na pekáček vyložený pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C asi 15 minut.
Pangasius je netučná ryba, která se velice hodí k jídlu, pokud držíte dietu. Jako přílohu si k ní dejte například zeleninový salát.



 

Diskuze k článku (celkem 1):




Vazeni,nic nemam proti kvalitnim rybam,ale pangasius bych nepozrela...je to sice radoby ryba,ale chovana tak,aby rychle vyrostla a sla na prodej....chova se v tesnych sadkach kde jsou napraskane jedna na druhou a krmene nejakyma sra*kama,ktere zpusobuji rychly rust....je to prakticky odpad!!! tyhle jedy bych fakt nejedla...(jsou o tom i videa,staci si zagooglovat....)

Je lepsi si pridat par korun a koupit tresku,morskou stiku, platyze, pstruha, lososa,ap. Jsou mnohem chutnejsi a zdravejsi...Nejlepsi je kupovat v obchodech, kde jsou chlazene na lede a cerstve a pokud uz kupujete balene,tak cist pozorne etikety,kolik obsahujou masa a kolik vody...at nekupujete zbytecne moc vody!!! Retezce v tomto dokazou lidi pekne ojebavat (viz. peklo na taliri )

Reny 2 7. duben 2013 12:18

Přidat nový komentář:

Jméno:
 
.